zondag 23 augustus 2009

Moriaantje

Zo bruin ben ik niet geworden vandaag bij ons buitenverblijf. Helaas. Dit is de pop die ik voor 1 euro kocht bij de plaatselijke kringloop. Vind haar zo leuk. De kledingset had ze al aan.

Martijn had vandaag 2 wedstrijden te scheidsrechteren. Ik ben met Quinty lekker naar de camping geweest. Was van plan haar vestje af te breien en 3 gehaakte creaties in elkaar te zetten. Maar niets van dat alles. Bij de kringloop heb ik namelijk wat boeken gekocht. 
 
Tussendoor nog wel spelletjes met Q gedaan. We zouden pasta met tonijn eten. Ik was alleen de tonijn vergeten. Gelukkig hadden we nog een half zakje patat in de vriezer en wat brood.
Gevolgd door wat versgeplukte bramen :) Heb gisteren de mooie spullen van mijn tante uitgepakt en bewonderd. Heb zelf wat dingen gekocht (tas, kussensloop met hartjes applicaties, shawl en een engeltje met lavendel gevuld). 
 
Samen met mijn moeder gekeken op de website van hoooked. We gaan de materialen bestellen voor een tas. En als het ons bevalt, dan geven we een Zpagetti workshop op de veranda bij de theetuin. Lijkt me erg leuk. (Ik neem terug dat ik iemand niet kan leren haken haha). Heb vaker workshops gegeven en ik vind de interactie altijd erg inspirerend.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Christel,

  Bedankt voor je reactie en voor je link! Ik zal jouw blog ook even linken op de mijne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is jeugdsentiment! Ik had vroeger zo'n pop! Ik ga aan me moeder vragen of ze haar nog heeft.

  groetjes,
  Wil

  BeantwoordenVerwijderen