Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 augustus 2009

Een trouwjurk van vilt

Vanmiddag ben ik met mijn moeder, neefje, nichtje en dochter Quinty naar Joke de Boer geweest. Dat is een zeer gepassioneerde dame. Ze woont in Siddeburen op een grote boerderij en heeft onder andere alpaca's. Van de vachten spint ze wol en maakt ze de mooiste creaties. Hiernaast een foto (helaas niet zo goed gemaakt door mij) van een trouwjurk van vilt. Prachtig. Zou bijna gaan trouwen :)

En natuurlijk een portret van de nieuwsgierige alpaca's. Let op de "haardos" van degene rechtsachter.

We hebben een rondleiding gehad over het terrein en mochten de alpaca's eten geven. Hieronder heb ik een heel kort filmpje van (10 seconden). (Met de stemmen van Joke en mijn moeder). Voor degenen waar Siddeburen niet naast de deur is, ze heeft ook een website en webwinkel. Klik hier voor de link.


Would you like to comment?

  1. alpacawol.. prachtig en kriebelt niet, dat is ook prettig. Lollige beesten om te zien ook :P

    ot: ga je nou wel weer verder met dit blog? Ik was volgens mij volger, maar gestopt omdat je met een ander blog verder ging? of ben ik nou abuis...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Mama Muis, had je al geschreven naar aanleiding van je Moleskine blog...

    BeantwoordenVerwijderen