woensdag 8 juli 2009

Kringloop

Gisteren voelde ik het. Ik moest even naar de kringloop. Hier heel dicht bij hebben we een voor mij ideale kringloopwinkel. Het zit in een oud pand van een supermarkt en ik slaag vrijwel altijd wel voor iets. Op de fiets ging ik heen. En met 4 tassen vol ging ik terug naar huis (gelukkig net tussen de buien door). 

Hier links een kleine impressie. Een beschuitbus van de Fabeltjeskrant (jeugdsentiment), een (volgens mij zelfgemaakte) rok, fröbelboeken (met 35% extra korting haha, want de meeste boeken waren € 0,25). Een supergave tas, pan van email. Niet op de foto, 2 wollen dekens. 

Daar ga ik een nieuwe lappendeken van maken. Een polo voor manlief van Hanes. Bleek alleen bij thuiskomst reclame op de achterkant te zijn gedrukt. Een rood Esprit shirt, hemdje van Bandolera, groot t-shirt van Ulla Popken, nog wat meer boeken, 2 pompons (weet je wel, van die cheerleaders) en volgens mij was dat het wel. Oh ja, nog een theelichtje voor mijn moeder, de theepot die daar bij hoorde had ik haar laatst al gekocht.

Megablij weer naar huis. Martijn weer licht onpasselijk van de lucht. Dekens gewassen, kleren gewassen. Tas ga ik nog even afsoppen. Voorlopig ga ik maar even niet. Want het huis wordt voller en voller. Eerst maar weer wat opschonen. Quinty heeft gisteren haar boekenkast uitgezocht. Zal haar voorbeeld volgen binnenkort.

Ben benieuwd of er meer "kringloopstruiners" onder jullie zijn?

2 opmerkingen:

 1. Hoi Christel
  Mooie aankopen. Dat blik heb ik ook al eens 'gestruind', leuk hè? Ja, ik hou ook van rondkijken, snuffelen, hebbedingetjes etc. Maar heb mezelf beloofd dat ik ook oud spul mee moet nemen als ik er heen ga en dat ik moet weten waar ik de nieuwe aankopen ga neerzetten. Ik moet zeggen... het helpt echt, ik sleep niet meer zoveel het huis in ;-)
  Groetjes Jente

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou hier nog eentje hoor!

  Vorige week en de week er voor een paar kledingstukken via MP gekocht. O.a. van Benneton, Bien Blue, Esprit en Vero Moda. En lekker dat het zit! Heb er het afgelopen weekend in de Efteling heerlijk mee lopen pronken! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen