Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 juli 2009

HaakselsOk, de zilveren is Sherry Glitter 3. Heb haar naast het rode Ceetje van Quinty gezet voor het verschil in grootte. Het witte Ceetje is ook zo klein, heb ik zelf ook een zilveren, als broche, zo schattig. 

Het middelste tasje met Hello Kitty vond ik heerlijk om te haken. En het borduren van de kruisjes. Herinnerde me de handwerklessen van vroeger. Mijn moeder heeft het huisje waarin alle geborduurde steken zaten bewaard. Ik heb met handwerken op de lagere school ook eens een poedel gehaakt om een bierflesje heen. Megastrak haakwerk, nu waarschijnlijk leuk van lelijkheid. Geen idee of ik het nog heb.

Terwijl ik blog krijg ik van Martijn een goede nachtrust thee... Vandaag was een beetje stressig. We hebben de Nintendo gekocht. (Via Marktplaats). Keurige familie, zag er allemaal goed uit. Blijkt dat alle spellen halverwege stoppen en een wit of zwart scherm vertonen. Dus Q sneu en ik mega geirriteerd. Gebeld, sms gestuurd en gemaild met de verkopende partij. Ze stuurt een nieuwe kaart op, schijnbaar heeft ze de verkeerde kaart er in gedaan (schreef ze). Natuurlijk weet ik dat alles weer goed komt hoor. Ik had me de eerste vakantiedag alleen wat gezelliger voorgesteld. Morgen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Would you like to comment?

  1. OK, je zit hier ook! Ziet er mooi uit je blog! Ik zal hem bij mijn favorieten zetten, want dan kan ik je nog lekker verder volgen!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, geniet er dan maar van zolang het kan. Volgens mij moete r wel wat regen komen vandaag :-(

    BeantwoordenVerwijderen