Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 juli 2009

De haakspiratie is terug hoor.

Afgelopen weekend was ik op zoek naar een patronenboek van Bergère de France. Van mijn tante had ik  de zomerversie gekregen en dacht, laat ik wat op de pennen zetten voor mezelf. Een speurtocht door het hele huis en 13 stapels tijdschriften, resulteerde in een overvolle tafel, een lege plank in de kast maar geen breiboek. Frustratie alom. 

Dan maar op zoek naar een tijdschrift met haakpatronen. Eenzelfde gevolg, onvindbaar. Ok, in de categorie naaien wellicht dan een makkelijk patroon voor een jurkje voor Quinty... Nou, blijkbaar was het niet de bedoeling dat ik aan de fröbel ging.

Gelukkig vond ik ook een heleboel dingen terug. Waaronder wat hele oude patronenboeken. Dus ik ben begonnen met een stola te haken. En gistermiddag heb ik "in opdracht" (wat klinkt dat toch fijn) bovenstaand schatje gemaakt. Ze heeft een veiligheidsspeld in haar rug. De bedoeling is dat ze als broche gaat fungeren. Anmara, veel plezier ermee.

Would you like to comment?

 1. Zal ik je eens heel eerlijk wat vertellen? Mijn lieve kleine knul heeft het nog steeds over "mijn vriendje". Hij is echt helemaal vezenloos dól op je creatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hehehe hier de nieuwe bazin van de witte versie van gerry glitter! eindelijk je kaartje weer gevonden in mijn broekzak...
  hij is heel erg leuk en gaat mee met vakantie!!

  jullie fijne vakantie en tot dan.

  liefs anmara

  p.s. jiang is erg gehecht aan zijn knuffels er liggen maar 30 in zijn bed...sorry

  BeantwoordenVerwijderen