Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
23 mei 2009

Tasje voor mijn tanteOok als je de veertig (schrijf ik netjes toch, tante) gepasseerd bent, kun je nog een zwak hebben voor Hello Kitty (dus er is nog hoop voor mij haha). 

Onlangs zijn mijn oom en tante op vakantie geweest naar ItaliĆ«. Mijn tante schijnt daar "bijna kwijlend" in een winkel met Hello Kitty spullen te hebben gestaan. (Ik hoorde het bericht op mijn voicemail). 

Helaas kon ze de winkel later niet terug vinden :( Als troost een tasje voor haar mobiel en sleutels, voor als ze op het land gaat werken. Het heeft ook een "nette kant", met knoop.

Would you like to comment?

  1. Leuk dingen heb je weer gemaakt, zeker als je weet dat je er tot midden in de nacht aan gewerkt hebt ;-)

    Maak je in zo'n gehaakte tas ook een binnenvoering? En blijft het stevig als je er dingen in stopt? Misschien dat ik me dan ook aan zo'n tasje ga wagen. Ik zoek al tijden naar De Tas, maar zie alleen veel te dure De Tassen en wil er dus zelf eentje maken.

    groetjes Jente

    BeantwoordenVerwijderen