Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
02 mei 2009

Knuffelig

Wat een knuffelig geheel. Quinty heeft voordat ze uit logeren ging deze foto's van haar beestenboel op bed gemaakt. Sinds donderdagavond is ze lekker weer thuis. Ze heeft het supergezellig gehad bij haar neefje en nichtje. Morgen zien ze elkaar weer, dan vieren we mijn verjaardag bij mijn ouders. 

Ik had wel een "saaie dag" hoor gisteren. Geen kadootjes (had al een Wii Fit gekocht voor onze verjaardagen). Heel weinig post (komt hopelijk vandaag verandering in). Wel veel berichten op hyves, via de sms en natuurlijk telefonisch. Eigen schuld hoor, had niet echt een datum geprikt om mijn verjaardag te vieren. En boodschappen moesten er echt wel gedaan worden. Natuurlijk wel 3 gebakjes gehaald. 

Vandaag (vanavond) maak ik een kwarktaart voor morgen. Volgend jaar krijg ik een 4 ervoor, dan maar eens denken aan een gezellig (groot) feest.

Vanmorgen naar de kapper geweest. Direkt daarna mijn haar in de verf gezet en ik zal zo na het föhnen het geheel bewonderen. Tenminste dat hoop ik.

Heb trouwens weer een tasje af. Nog even een Hello Kitty haken en erop fröbelen, dan maak ik wel weer een fotootje voor de collectie. Via mijn zusje werd ik trouwens op iets heel leuks gewezen. Toy Society, zal er binnenkort een blogje aan wijden.

Would you like to comment?

 1. Ooohhhh.... Happy birthday to yooouuu, happy birthday to yooouuu. Happy birthday, happy birthdaaay.... Happy birthday to yooouuu!!!!

  Nog van harte hé?

  Enne... thank you!!!! What a lovely surprise!!!
  Vandaag de envelop geopend in bijzijn van mijn kleine kanjer. Nadat ik hem vertelde dat het nog een cadeautje voor z'n verjaardag was, dat het lieve beestje écht voor hem was, heeft hij het eerst even aan de kant gelegd, maar met het slapen gaan moest en zou de nieweling mee naar bed. "Maar hoe heet hij dan?" vroeg ik.

  "Mijn Vriendje" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ben benieuwd naar je blog over "Toy Society".

  Een hele gezellige verwendag met een lekkere kwarktaart!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen