Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
30 april 2009

Zaaisels

Kweeksels in de vensterbank. Afgelopen maandag 6 zaadjes "gepoot" en zo zien mijn courgetteplantjes er nu uit. Tijd dus om te verpotten. Nu lijkt het of ik groene vingers heb, is (nog) niet (echt) zo hoor. Er staan nog 5 courgetteplantjes, wat basilumplantjes en alfalfa op kweek. Hopelijk heeft de regen van de afgelopen dagen de mini moestuin van kindlief veel goed gedaan. Misschien gaan we vanmiddag nog even kijken bij het buitenverblijf. 

Qua oranje activiteiten hebben we nog weinig ondernomen. Quinty logeert bij Kees en Meike in Deventer en komt vandaag weer thuis. Wij zitten nog in onze huissetjes achter de computer. Balkon is gesopt door Martijn. Twee lades zijn uitgezocht. Een oranje tompouce zou lekker zijn. We doen het maar even met een chocokoekje bij een kop thee zometeen. 

Would you like to comment?

  1. Niet veel hier. Eerst naar de "aubade". Ons landelijk bekend kinderkoor gaf een aantal oud-hollandse liedjes ten gehore. Blijft elk jaar leuk en wordt een ware traditie. Daarna een boodschapje en naar huis. Nog even de deur uit voor de elk jaar terugkerende vrachtwagenoptocht met verstandelijk beperkten en daarna perplex staan van het ongelofelijke nieuws. De rest van de dag was de spirit er een beetje uit, moet ik zeggen... Op naar de moestuin dan maar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, wat leuk, dat de zaadjes aan het ontspruiten zijn. Bridget heeft van school vergeetmeniet-zaadjes meegekregen en die kijkt ze bijna de grond uit. Dat zal denk ik wel even duren, want die zaadjes zijn zo groot als een zoutkorrel!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen