vrijdag 3 april 2009

UFO's

UFO's, oftewel unfinished objects. Nou ik heb ze in overvloed. Linksonderaan beginnend (vervolgens met de klok mee). Het blauw met rood wordt een Hello Kitty tasje. Het blauw met oranje en groen is ook een tas in wording. Maar dan komt er een aliën op de voorkant. Turqoise haaksel, wordt een grotere C (heb net niet genoeg garen). Het paarse daaronder wordt een mini C. Rechts daarvan, 2 Sherry Glitters in de maak en haak. Als laatste de witte haaksels, dat worden ook Ceetjes. Wilde ik eerst ook nog de stapels met tijdschriften en overige dingen fotograferen. Maar dat geeft wel heel veel inzage in hoe zo'n sloddervos ik ben.
 
Vandaag net een gaaf boek binnengekregen. Wreck this journal van Keri Smith. En nu loop ik al weer over van ideeën. Nog een uurtje voordat Quinty weer vrij is. Ben 2 wassen, 2 cappuccino's, een gevulde koek, 4 stukjes chocola en 6 crackers verder. Heb eindelijk maar toch de dingen voor school gedaan (lees ouderraad) die ik beloofd had. Heb nog wel wat mail te beantwoorden, sorry A.M. te G. en nog iemand terug te bellen (T. ik bel je volgende week). Maar..... Martijn mailde me dat het volgende week weer gaat regenen. Dus ik ga nu echt nog een half uurtje in de zon op het balkon.

Zat er net ook. Door wat verdwaalde zeemeeuwen klonk het alsof ik aan het strand was. Het dialect van de onderburen kon zo voor een buitenlandse taal doorgaan. Een vallend t-shirt vanaf wasrekje nummer 2 bracht me snel weer terug in de werkelijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten