Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 april 2009

Een vloerkleed en Jacques

Gisteravond zijn we naar een voorstelling van 'van Houts en de Ket' geweest. Achterlijker dan dwars. Martijn had de kaarten voor zijn verjaardag gekregen van collega's. Erg leuke voorstelling. Voor die tijd hebben we een snelle hap gegeten bij de Burger King. Onze favoriete gratis parkeerplaats bestaat niet meer, kwamen we gisteren achter. Daarom had Martijn de auto bij de Ikea geparkeerd. Maar, daar mochten we maar tot 21.00 uur staan. 

Dus in plaats van nog even kijken bij het prijzencircus van de V en D  "wandelden" we naar de parkeerplaats (scheelde weer 2 euro met de bus haha). Heel even bij de Ikea binnen geweest. Goedkeuring gevraagd en gekregen voor de gordijnstof voor ons buitenverblijf. Op de weg naar de uitgang zagen we een gaaf vloerkleed. Bleek ook nog met 20% extra korting te zijn, wat een feest. Het grote nadeel van de snelle hap was de enorme zin in chocola. Dus naast een reep melkchocolade nam ik iets wat leek op groene mergpijpjes mee. (Tot zover het voordeel van 2 euro). Kleed in de auto en snel naar de parkeergarage van de Oosterpoort. 

In de zaal zat ook Jacques d'Ancona. (BG = Bekende Groninger)
Na de voorstelling wilden we eerst nog wat gaan drinken. Maar aangezien we beiden de kaken van het gapen bijna niet meer op elkaar kregen besloten we naar huis te gaan. We waren om 19.52 uur de parkeergarage binnengereden. En de prijs per uur, of elk deel van een uur was € 1,70. Met een groot aantal mensen voor ons bij de betaalautomaat, dacht ik dat we dan zeker voor 3 uur moesten betalen. Ineens zag ik op de automaat 21.51 uur... De rij werd snel korter en achter ons sloot Jacques aan. Op een of andere manier vind ik dat toch raar, zo'n bekende Nederlander zo dichtbij.

Op de chipknip stond te weinig en terwijl de laatste seconden wegtikten van de 52ste minuut, waren we net op tijd. (We blijven kniepstuivers hoor). Martijn pakt de uitrijkaart, draait zich om en zegt: "Je kunt er bij hoor, Jacques". Vreselijke opmerking vond ik, al moest ik er in de auto wel om lachen.

Would you like to comment?