zondag 5 april 2009

Accessoires van stof

Ondanks het examen in textiele werkvormen welke ik in 1988 met goed gevolg heb afgerond, vind ik mezelf nog niet zo'n ster met stof en de naaimachine. Heb altijd mateloos bewondering voor mensen die van een lap stof een beeldig kledingstuk maken.
Gezien de grote hoeveelheid ingevulde onderzoeken (o.a. Nipo en Invotes), had ik weer 2 bol.com bonnen. Dus van de eerste bon heb ik "Wreck this Journal" besteld. Een dagboek op een hele andere manier (bv door op een pagina te kijken, een pagina te gebruiken als servet etc).
En gisteren kreeg ik het boek, accessoires van stof binnen. Erg kleurrijk gefotografeerd. En vol met originele ideeën. Dus zodra mijn UFO's af zijn, ga ik kijken wat ik wil maken.
Gisterochtend heb ik gewerkt en op de weg naar huis, voelde ik dat ik even nog langs de kringloopwinkel moest. Prima geslaagd, een roze bureaustoel, roze bureaulamp, hele gave rode schoenen, rokje en t-shirt voor Quinty, Esprit vestje voor mezelf, tas voor Martijn, dekbedovertrek voor mijn nichtje van Jip en Janneke, een Brabantia warmhoudding, leren succesagendahouder, ouderwetse zonnebril met etui, notitieboekje, tasje, moppenboek voor Q en een interessant cake decorating boek. Dit alles voor € 25,55. Consumindertruus ten top.

Zometeen gaan we richting buitenverblijf. Kijken hoe het erbij staat. Hopelijk is het water aangesloten en kunnen we even aan de gang. De oude gordijnen hangen er nog steeds. Heb mooie stof gezien om kleurrijke gordijnen van te naaien. Daar ga ik woensdagochtend achteraan.

1 opmerking:

  1. Ken het boek niet maar ziet er leuk uit...
    Fijne dag , groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen