donderdag 19 maart 2009

Hello Kitty in 2,5 uur

Gisteravond heb ik me eindelijk maar toch gewaagd aan een Hello Kitty, uit het japanse (ja, dat lees je goed) patronenboek. 2,5 uur later (en tig pogingen om het goed te krijgen) is dit het resultaat. Het rode rondje had ik al gehaakt, ook het randje er omheen. Ben niet helemaal tevreden, de snorharen links lopen schuin naar beneden. 

Maar helaas heb ik de snorharen met 1 draad erop gemaakt, dus uithalen vond ik vannacht om 00:30 uur geen optie. Mijn tante vroeg of ik al een Hello Kitty sleutelhanger had gemaakt (nog niet, heb al wel een sleutelhangerring haha), want ze wil graag 1 bestellen. Denk dat ik die rond de kerst wel af heb :)

6 opmerkingen:

 1. Hoi Christel, dit ziet er ook super uit! Ook die van laatst, die hele kleine Sherry Glitter. Kijk, dat staat nou op mijn wensen lijstje: leuke dingen leren haken. Maar dan moet ik eerst mijn tas met wol terug vinden... Vanochtend staat de zolder op mijn actielijstje, dozen opruimen (de moed ontbreekt me een beetje als ik die berg zie, dat ik even blog is uitstelgedrag ;-)
  Groetjes Jente

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ja, er schiet me een leuke blog te binnen waar een super leuke hello Kitty op staat:
  http://jikkes.blogspot.com/2009/01/hello-kitty.html
  Misschien leuk om even 'om het hoekje te gluren'?
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Jente, bedankt voor je compliment. Heb net bij Jikke een reactie achtergelaten. Wat een mooie lay out heeft ze zeg.

  Hoe is het geworden met "je berg" op zolder?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uhhhh... meerdere kleine bergjes geworden... bergje bewaren (nu gedeeltelijk opgeruimd achter het schot), bergje uitzoeken, bergje kringloop, bergje stort... Maar dit is weer te overzien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou... vind het wel een creatief snoesje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen