zondag 8 maart 2009

De eerste opdracht

Begin maart heeft mijn zusje, samen met een vriendin, een winkel geopend. Hemelse Hebbedingen, in Deventer. 

Ze had me gevraagd of ik een mega C (=gehaakte aliën) wilde maken. Het was een heel karwei, maar het resultaat mocht er dan ook zijn (al schrijf ik het zelf haha). 

Hier poseert Q met C13 op de bank. Aangezien er leuke reacties zijn gekomen op het kussen, heeft mijn zusje gevraagd of ik er nog meer zou willen maken. (Groot en klein). Zodoende ben ik begonnen met een mini serie in regenboogkleuren. Een iets feller geel, dikker groen, minder hobbelig oranje en een mooie paars staan nog op de verlanglijst. 

Bij de Maxx heb ik laatst nog wel wat gave knopen kunnen kopen. En in ruil voor eerdere Ceetjes heb ik ook flink wat knopen (en ander materiaal) gekregen. Dus ik kan nog wel even vooruit. Ik was begonnen met een grote versie, maar die was niet helemaal (=lees helemaal niet) naar mijn zin. Dus die haal ik weer uit.

1 opmerking:

  1. Hoi! Via via kom ik hier terecht en herken de mega C. Grappig een poosje geleden liep ik in Deventer langs een nieuwe winkel en moest toen aan jouw creatie denken, maar ik dacht... dat kan toch niet :-) Dus wel! Leuk hoor!
    Verdere creaties zal ik wel niet meer in het echt zien, want we zijn inmiddels een stadje of wat hogerop neergestreken.

    Ik zal hier zeker nog eens komen kijken! groetjes Jente

    BeantwoordenVerwijderen