maandag 14 april 2008

Project buitenverblijf

Dit is "hem" dan. De caravan, foto gemaakt door Quinty. Echt prachtige blauwe streep langs de buitenkant.... 

Blauw is toch ook zo mijn lievelingskleur (not). Afgelopen weekend waren mijn schoonouders hier en hebben we heel veel gedaan. Het vloertje van het schuurtje annex toilet verwijderd. 

Alle rotzooi over de schutting "gegooid". Die rotzooi behoort nog tot de vorige eigenaar. Wat een t.....zooi zeg, echt niet normaal hoor. Onder de caravan lagen ook een heleboel spullen. Binnenin wordt het kaler en kaler. Alle roostertjes eraf gehaald om in een sopje te doen. Gordijnen en 20.000 schroefjes verwijderd. 

Vanmiddag bij de Praxis in Groningen geweest voor behang. Dat wat ik in gedachten had, was er niet. Dus onder het motto Crea met Chris, heb ik 5 verschillende kleuren behang gekocht. Roze, oranje, blauw, groen en geel. Meer kleuren hadden ze helaas niet van dat behang. Bij Leen Bakker een gaaf kant en klaar gordijn gekocht. 

Die knip ik door het midden en dan maak ik er 2 gordijnen van voor Quinty's slaapkamer. Morgen ben ik vrij. Naast de inkopen voor Q's verjaarsfeestje, de voorbereidingen voor 2 vergaderingen, een bezoekje aan de garage, wat nodige belletjes, hoop ik toch wat behangbaantjes te kunnen plakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten