vrijdag 4 april 2008

Koeien, agenda's en mascara

Gisteren na het werk even doorgereden naar de Bruna in Groningen. 

Een vriendin had verteld dat ze daar een agendavulling voor een A5 agenda hadden voor maar 1 euro. Nu was ik de afgelopen 3 maanden gewoon erg tevreden over mijn "vaste agenda". Maar nadat ze dat gezegd had, begon het wel erg te kriebelen om weer over te gaan op een losbladig systeem. 

(Voor alle duidelijkheid, heb al jaren een agenda tik, koop er minstens 3 per jaar, heb iets van 10 verschillende agenda's thuis, A4, A5, A6 formaat en van de A6 formaten natuurlijk verschillende uitvoeringen). 

Dus ik was erg blij toen ik de laatste op de tafel zag liggen. Voor mijn moeder nog een tuinagenda meegenomen en voor mezelf nog 2 kalenders, met erg leuke koeienplaatjes (andere tik, verzamelen van koeienkaarten en plaatjes, voor de rest gaat het goed met mij hoor).

Toen door naar de Etos, daar werkt een vriendin van een vriendin. Lekker raar gedaan, het is altijd erg lachen met haar. In de categorie mascara's, 2 voor de prijs van 1. En een nieuw poedertje voor mijn gezicht. Je begrijpt het al, weer "helemaal blij op naar huus an".

Vandaag ben ik vrij, ik merk dat ik ernstig last van uitstelgedrag heb. De wasmachine en droger zijn allang klaar. Dus ik ga me richten op mijn huishoudelijke taken, alleen eerst nog 1 kop thee.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten