Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
17 april 2008

Dochter al weer 6

Kleine meisjes worden groot. Dit kleine meisje is vandaag 6 jaar geworden. Natuurlijk hebben we dat en op school en thuis gevierd. Martijn was vandaag ook vrij. 

Na een ochtendsessie in de klas, met heeel veel liedjes en lekker chips en popcorn om 08.50 uur 's ochtends.... gingen we naar huis voor een opruimronde en voorbereidingen voor haar feestje met de meiden, zoals ze ze noemt. 

Om 11.30 uur rende ik nog even door de Action, voor wat laatste moment kadootjes. Om vervolgens door te rijden naar de Supermarkt, want ik had bedacht dat de schat van de speurtocht ijsjes zouden zijn. Slim bedacht hoor, om 12.00 uur was Quinty namelijk al weer vrij. Gelukkig kan ik heel snel en stond ik ruim op tijd bij school. Na een korte "pauze" thuis, met een broodje, gingen we door met het versieren van de tafels, het klaarzetten van de bordjes, bekers en vorkjes. 13.30 uur zou het feest beginnen en Quinty stond bijna te stuiteren. 

Om 13.25 uur stond haar eerste vriendinnetje op de stoep. om 16.15 uur werden de laatste kinderen opgehaald door de ouders/oppas. Het was erg gezellig en ook fijn dat we zulks (is volgens mij echt Gronings) mooi weer hadden. Kindlief is superverwend met mooie kadootjes. My little pony, Diddl, Polly Pocket, Kus make-up, creaspul, rozer in huis kan het bijna niet.

Martijn heeft na een klein dipje, die hij liggend op de bank heeft weggewerkt :) nu de smaak te pakken en staat te afwassen. Ik heb een poging gedaan om mijn haar weer wat in de plooi te krijgen. Zit nu nog even met een maskertje op in mijn badjas achter de computer. Quinty ligt net in bed. En nu gaan wij nog een half uurtje "puinruimen" om vervolgens om 20.30 uur in onze huissetjes een film te gaan kijken. Op naar het volgende feestje.


Would you like to comment?