Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
23 april 2008

Bijna gratis naar de dierentuin

Lang leve Super de Boer en natuurlijk Marktplaats. Met de aktie, sparen voor een gratis dierentuinkaartje, hadden we zelf een kaart vol. 

Dankzij ook wat aardige mensen voor ons in de rij. Wanneer ze aangaven geen zegels te willen, zei ik dat wij ze dan graag wilden als dat mocht. Dan is het erg handig om "een kind bij je" te hebben. Maargoed, 1 kaartje zet weinig zoden aan de dijk natuurlijk. 

We kunnen moeilijk Quinty alleen een dagje laten gaan, haha. Dus kreeg ik een ingeving om te kijken of ik mijn airmiles kon gebruiken. Ik had er al wel 1001. Net te weinig voor 2 vouchers (3700 airmiles, of 1700 met bijbetaling van 20 euro). 

Dat kon voordeliger, als doorgewinterde consuminderaar... 
Dus, gekeken op Marktplaats. 
En ja hoor, 1 kaartje voor 6,44 euro en de ander voor 8,00 euro. Op basis van goed vertrouwen het geld overgemaakt. Vandaag had ik de 2e in de bus. Een koopje voor een dagje uit.

Would you like to comment?