Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
14 maart 2008

Koopjesjacht


Vanmiddag in een klein uurtje wat leuke dingen voor huis en caravan geshopt. Caravan??? 

Ja, ja, wij zijn de trotse eigenaars sinds kort van een stacaravan op recreatiegebied (lees gewoon camping haha) de Leine. Binnenkort meer daarover.
Heb voor ons thuis een Lack tafeltje gekocht, onder het motto (p)Lack je tafeltje. Nu staan er twee in de huiskamer, waarbij ik een leuk idee heb, om ze te gaan bepLa(c)kken. 

Voor in de caravan een hippe mini salontafel. Moeders heb ik voorzien van een supergaaf kinderbankje, voor in de winkel en een creatief blad met allerlei leuke doedingen. En qua boeken kunnen we aan de collectie toevoegen: "Een ongewoon gesprek met God, creatief visualiseren en een haakboek". 

Daarnaast niet te vergeten een pannetje om melk op te warmen voor een overheerlijk cappuccinootje op de camping. Natuurlijk komt dit alles bij mijn vrienden van Trio Kringloop vandaag. Onder het motto, veel (leuks) voor weinig.

Would you like to comment?