Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
04 november 2007

Een dagje uit met de stichting.


Gesponsord door @home, mochten we met 29.997 andere internetgebruikers, voor het luttele bedrag van 3 euro per persoon een dagje naar Walibi.
Met een auto vol etenswaren, waaronder kruidnootjes, gevulde koeken, mueslirepen, broodjes, pakjes chocomelk en natuurlijk een thermoskan voor een thermootje gingen we op weg met ons drie. Na een kleine omleiding, kwamen we na bijna 2 uur in de auto te hebben gezeten, aan op de plek van bestemming. Op een supervolle parkeerplaats. Een wandeling richting park, verergerde de druk op de blaas, dus gauw op zoek naar een toilet.
Binnengekomen diende zich de eerste regen aan, gelukkig was het motregen (wie heeft dat woord bedacht, want er komen echt geen motten uit de hemel). Even geschuild in het Walibi imperium, waar je wel erg van kangaroes moet houden.

Door naar de attracties. Het begon met een draaimolen. Lekker rustig opwarmen. Toen door naar Walibiland, waar we bijna struikelden over de buggies. Met een K3 muziekje op de achtergrond, in de gekleurde vliegtuigjes (ik had mijn benen in het bakje gevouwen en mocht ook meevliegen). Daarna door naar een soort van mini theekopjes. Vervolgens in "de bus", die gelukkig niet over de kop ging en waar onze buiken toch wel erg van gingen kriebelen.

Toen door naar het echte werk, het reuzenrad. Man o meter wat hoog. En het ging ook nog regenen bovenin. Ik durfde me amper te bewegen. Quinty vond het prachtig. De "grote theekoppen" ook, bijna haar tanden eruit, wat ging dat hard. We hadden bij de kassa 9 Kix gekregen, een soort van Walibi euro's. Martijn had de zijne verwisseld voor een wafel met poedersuiker en Quinty had een zak zoete popcorn. De corpulente medemensen wisten er in het park ook wel raad mee. Wat een gevreet zeg. En wij deden lekker mee hoor.

Bewondering heb ik voor de medewerkers van het park, wat een saai werk, kinderen/mensen in de attractie, controleren van riempjes en deurtjes, 1 of 2 rondjes draaien, kinderen/mensen er weer uit en door naar de volgende kudde die staat te wachten. Geestdodend lijkt het me.

Na nog een ritje in de bus. Gingen we richting uitgang. Op weg naar Vaassen. Voor een benzinetank voor de Marbella.

Would you like to comment?