Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl 

Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen.

Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen. Gelukkig ook veel mooie dingen hoor. 

Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn.

Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was. 

En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen. 

Getekende palmbomen met geschreven letters 7 dagen weekend
Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij.Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst.Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hier achter te laten: https://www.7dagenweekend.nl/f/goedomgaanmetgeld

Ik heb het eerder een keer weggegeven. Iets van 200 mensen hebben het toen gedownload. Wellicht heb je het dus al :) 

Dan ben ik benieuwd wat je er van vindt.Reacties

  1. Het ziet er mooi uit, jullie nieuwe site! (dus ik reageer gewoon maar hier....). Ben een beetje jaloers - mijn 7 dagen weekend is nog ver weg - tenmisnte, nu ziek en dus niet werkend, maar ZO had ik het niet helemaal gepland.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor het compliment. Ik had om jouw blog al even gereageerd. Nee zo had je het inderdaad niet gepland. Heel vervelend.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar šŸ’—  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))