Doorgaan naar hoofdcontent

Druk bezig met een digitale verhuizing

Blogverknettering

Mocht je denken, hai wat schrijft dat rijke wijf ineens weer veel blogs deze maand. Dat klopt :) Ik ben het werken aan mijn dagelijkse schrijfdiscipline. Ik merk dat 'even' nadenken wat ik heb beleefd, er voor zorgt dat niet elke dag hetzelfde lijkt.

Witte wereld

Vandaag ziet het er sowieso anders uit met de witte wereld buiten. Hier in het noorden van het land nog geen hoge sneeuwlaag voor de deur. Klein beetje maar. Code roze in plaats van rood. Met alle stuifsneeuw vind ik het persoonlijk weinig aantrekkelijk om mij buiten te begeven. Ik hou meer van warmer weer.

De foto's die overal op Social Media verschijnen zijn prachtig hoor. Daar niet van. Ik zit lekker in mijn huissetje te typen. A- sportief wief.

Digitale verhuizing binnenkort

Al jaaaaaaaren heb ik mijn blog op Blogger. Ik vind het heerlijk omdat ik weet hoe het werkt. Inloggen, blogje typen, foto erbij, wat labels, publiceren en klaar. 

Mijn stoffige 'layout' is aan vervanging toe. Ik heb absoluut geen 'aanzet tot actie' met een schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief, ontvang nu mijn 7 tips over een rijker leven of wat dan ook.

Ja, een gratis e-book, het rijke wijf van twee hoog achter. Velen van jullie hebben dat al aangevraagd, waarvoor dank. Vervolg e-mail krijg je bijna niet :) 

Over naar een nieuw platform

Een jaar geleden vond ik een alles in één programma. Met de mogelijkheid voor 3 websites, nieuwsbrieven, 'funnels', 'leadpages', cursussen, een 'community', live uitzendingen en webinars via Zoom en nog veel meer. 

Ik deed er weinig mee, want ik wilde zo graag met mijn blog over naar een ander platform. Afgelopen vrijdag werd de blog functie geïntroduceerd. Dat was heel fijn wakker worden met dat nieuws. 

Een nieuwe blogpost was zo geschreven :) Alleen hoe de rest van de pagina eruit ziet, is nog niet naar wens. Er is zoveel mogelijk namelijk. Echt 'amazing' - Tell Sell stem :)


Wel heb ik de mogelijkheden van New Zenler (affiliate link) al onder de aandacht van anderen gebracht. Zie de blije reactie van een van de deelnemers die ik leerde kennen bij een van de Power of Visual workshops welke ik volgde in januari.

M. en ik hebben ieder een eigen account. Hij wil weer verder met bloggen en tekenen. Dus weinig romantiek op de zondagmiddag. Want we hebben ieder een computer voor ons hoofd haha. 

1000 blogposts

Het liefst maak ik mijn blogs hier op blogger nog even vol tot 1000 blogposts en 2 miljoen pageviews. Maar ik ga gewoon verder achter de schermen met wat ik echt graag wil. Zodra het goed genoeg is laat ik mijn nieuwe link uiteraard weten.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar 💗  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))

De laatste verhuizing?

Leeg nest In het Engels in de benaming volgens mij Empty Nesters. Nou dat zijn M. en ik dan sinds begin september. Onze dochter heeft een leuke studio gevonden om in te wonen. Met hulp van mijn ouders, hebben we al haar spullen in een dag verhuisd en geïnstalleerd. Een groot gedeelte van haar 'uitzet' had ze al gekregen via mijn schoonouders. Na hun emigratie bleven er een strijkplank, strijkijzer, oventje, pannen etcetera over. Ook mijn ouders zijn verhuisd, dus daar waren ook voldoende spullen. Van mijn vriendin kreeg ze een mega televisie. Wel was er nog genoeg te kopen hoor. Denk aan  een bank een kledingkast tafel en stoelen salontafel tv kast Ze had zelf gespaard hiervoor. Maar wij hebben haar 'gesponsord' zodat ze alles helemaal naar haar wens kon inrichten. Even wennen M. en ik zijn natuurlijk al 6000 jaar  nouja, 22 jaren dan samen. Het werken vanuit huis maakt dat we vaak hele dagen (en nachten) in hetzelfde huis zijn. Gelukkig vinden we elkaar nog steeds leuk