Doorgaan naar hoofdcontent

Eén klein foutje

Een hele poos geleden, zat dochter op gitaarles. Bij haar eerste optreden werd de 'show' aan elkaar gepraat door de moeder van de dame die les gaf. Met haar enorme groningse accent gaf ze na het optreden van dochter het commentaar: "Prachtig optreden, met maar één klein foutje". Dus altijd als er nu bij een van ons iets mis gaat noemen we dat.

Nadat ik gisteren om 00.27 uur op mijn werk, e i n d e l i j k mijn module opdracht klaar had, reed ik met open raam naar huis. Niet omdat ik het zo warm had hoor. Maar mijn raam wilde niet meer omhoog. Het was mistig en om de condens van mijn raam te halen had ik het raampje helemaal naar beneden gedaan. Ik was zo moe dus de frisse lucht was wel handig onderweg.

Thuisgekomen heb ik het raam gedicht met een puinzak. Gelukkig regende het niet. Vanmorgen kon ik terecht bij een italiaanse garage bij ons in de buurt. Het raam werd gemaakt en mijn sleutel (die kuren vertoonde) ook. Kosteloos :) Zo lief.

's Middags deed ik een laatste controle aan mijn module opdracht. De zogenaamde 'puntjes op de i'.Vergat ik een spatie op de voorzijde. Uiteraard zag ik dit pas NA dat ik het ingestuurd had. Nou ja... Mijn perfectionisme maar loslaten dan. Ik kan er nu toch niets meer aan veranderen :( Onder het motto één klein foutje.

Ik val zowat om van vermoeidheid merk ik nu. Vanavond doe ik lekker niets. Morgen uitslapen en nog even met dochter op pad voor een winterjas en schoenen. Binnen zes weken krijg ik mijn beoordeling voor mijn opdracht. 
Streberig als ik ben zou ik het liefst een 8 of hoger halen. Maar met een voldoende in welke vorm dan ook ben ik tevreden. 16 oktober begint het tweede gedeelte van de opleiding, dus ik heb even rust.

Reacties

  1. Mooi dat het ingestuurd is! En ik kan me voorstellen dat je baalt van die spatie (een extra toch? Of ben ik nu scheel?), maar wat je zegt: daar is nu niets meer aan te doen...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar 💗  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi