Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
26 februari 2010

Ontmoet Walter

Walter de walvis is een beetje overbelicht. In 10 minuten een blogje schrijven omdat de spaghetti bijna klaar is en ik nog geen fotootje had is de oorzaak... Walter krijgt nog een 'stopje' en dan gaat ie maandag weer mee, want hij is door mij gehaakt voor een collega slash vriendin.

Nou waar zou ik allemaal over bloggen.... (gauw gekeken bij mijn blog van gisteren). Mijn mobielloze dag. Dat was gisteren. In de trein kwam ik erachter dat mijn mobiel nog thuis aan de lader lag. Jeetje, dat voelde vreemd. Kreeg gewoonweg een beetje ontwenningsverschijnselen. Had ook geen haakwerk bij me. Gelukkig wel een boek, dus heb ik in de trein gelezen. In de pauze wat tijdschriften gekocht in plaats van met manlief te bellen. (Wat ik aan belkosten heb uitgespaard heb ik dus vijfvoudig aan tijdschriften uitgegeven). Bij thuiskomst bleek ik helemaal niet gebeld of gesmst. (Zo populair ben ik dus niet). Het enige was dat ik niet heb getwitterd. Maar daar heeft bijna niemand iets aan gemist. Nu was ik in 1994 er al vroeg bij met een eerste mobiel op het Nederlandse Mobiele Telefoonnet. Zonder display, kostte fl. 100,- per maand aan abonnement. Gekocht destijds bij de V&D. Maar dat ik dus zo telefoonafhankelijk ben, viel me een beetje tegen van mezelf.

Dan, Parijs. We gaan naar Eurodisney. Jippie. Heb mijn autoverzekering omgezet, koop er voor een klein bedrag een draagbare DVD recorder bij. Dan heeft kindlief tenminste wat te doen onderweg. (Ze wordt misselijk van lezen en computerspelletjes. Hopelijk niet van tv kijken). Heel misschien gaan we met de trein. Prijstechnisch onvoordeliger. Tijdstechnisch wel lekker. Bij mijn schoonouders vrijwel voor de deur opstappen en 3 uur en 9 minuten later in Parijs zijn. Zoeken we nog even uit. Want van daaruit moeten we nog een stukje verder.

De dampende spaghetti wordt nu door manlief op tafel gezet, dus tot zover de update.

Would you like to comment?

 1. is wel vreemd zo zonder gsm...zou ik ook hebben, vooral voor de scholen van de kinderen...die zouden kunnen bellen...brrr...
  en disneyland is leuk, met de trein of de auto, maakt niet uit, zolang je maar naar disneyland gaat, veel plezier!
  xje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zeg vaak: "ik heb geen relatie met mijn gsm en daar ben ik blij om!";

  Soms ben ik hem een hele dag "kwijt", maar mis hem niet. Dan komt manlief thuis en zegt: "ik heb je tig keren proberen bellen. Waarom heb je eigenlijk een gsm?" Dan zit hij in een jaszak aan de kapstok of hij ligt nog boven of in de auto.

  En Walter is een beauty.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, wat leuk, Eurodisney!!
  Praktisch-technisch is de trein natuurlijk ook beter. Geen gedoe met de weg kwijtraken, echtelijke ruzies daarom. In de trein is er tijd voor een gesprek, spelletje, lijkt me een stuk relaxter!

  BeantwoordenVerwijderen