Rijke Wijven Club

De Rijke Wijven Club (ook voor rijke gozers :))

Stel je voor dat je iedere dag bijhoudt, welke bewijzen aan overvloed jouw kant op komen?

Hoe zou dat zijn?

Wat zou het je brengen?

Hoe zou je je voelen?

Ben je daar benieuwd naar?

In twee pagina’s (<- klikkerdeklik gratis download, gaat rechtstreeks naar een Google Drive bestand) leg ik je uit hoe je begint.

Doe je mee?


8 opmerkingen:

 1. Hoi Christel, vandaag mijn pas ontvangen! Ik ga de komende dagen op het Franse platteland nadenken over jouw 'opdracht'. Weet niet of 't allemaal op de pas past ­čśŐ!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een geweldig plek om over de ‘opdracht’ na te denken. Je zou de pas ook als voorkant van een mini boekje (a4tje opvouwen) kunnen gebruiken. Kun je veeeeeeeel meer kwijt. Ik ben benieuwd wat je er van ‘maakt’ Stella. Fijne vakantie in ieder geval.

   Verwijderen
 2. Ik heb gisteren mijn pas ontvangen. Ga me nog verdiepen in je opdracht, maar voel me alleen al door jou enorm geïnspireerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk... voor dit soort reacties ‘doe ik het’. Dank hiervoor. Neem de tijd om je er in te verdiepen.

   Verwijderen
 3. Waarom rijke wijven?
  Is het overgewaaid uit de states?
  Leuke actie, ik wil ook zo'n ding, top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, niet uit de states, allll the way from Juice Lake.
   Rijke gozers zijn ook welkom hoor.

   Verwijderen
 4. Een rijke les ooit van een rijke vriendin geleerd...geld maakt geld. Ik heb nooit potjes of sheets nodig gehad om meer binnen te krijgen dan uit te geven. Leef driehoog achter in een van mijn 4 zelf betaalde appartementen waarvan naast huurinkomsten er ook gewoon hard-werk-zzp inkomsten binnenstromen. Ja ik kan stoppen en leven van de inkomsten, maar ik werk voor de luxe, en dat voelt heel goed...want daardoor hoef ik niet maar kan ik Lux leven, en hou ik dus elk jaar weer meer over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reactie Sonne.Geld kan inderdaad geld 'maken". Hopelijk brengt het harde ZZP werken je naast (een gevoel van) luxe ook meer van (je) waarde(n). Gaaf dat je meerdere appartementen hebt trouwens.

   Verwijderen