Doorgaan naar hoofdcontent

Popcornbrein en het mag niet zo zijn

getekende popcorn verpakking

Laten we het er op houden dat dit blog platform en ik van mening verschillen over de inhoud van mijn blogposts. Oplettende lezers hebben gezien dat ik twee keer een blog gepost heb en weer verwijderd.

Dat zou een marketing truc kunnen zijn. Maar, dat is het zeer zeker niet. Mijn blog op mijn nieuwe platform heeft een titel die schijnbaar niet door de beugel kan. Dat heeft de maken met de blog omschrijving. 

Dus mag ik niet doorverwijzen naar mijn nieuwe blog. Het valt onder beleidsschending.

Om te voorkomen dat ik mijn oude blogs dan niet meer zou kunnen lezen, laat ik het hier maar even bij. 

Mijn 'popcornbrein' komt vast binnenkort met een andere mogelijkheid.

Vandaar dus mijn 'oude banner' weer terug en een post zonder links.

De stormachtige maandag mag de pret niet drukken.

Reacties

 1. Wellicht kun je iets als bit.ly gebruiken om de URL te vermommen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dank je, goed idee. Zal even kijken of ik nog een account heb. En anders toch maar mijn blog omschrijving aanpassen.

   Verwijderen
 2. Hey Christel wij volgen elkaar op Insta (je stuurde me vdaag nog felicitaties). Mijn eerste keer op je blog :-) Vraagje: waar zat je eerst en waar nu? Klopt het dat dit je huidige blog is bij Blogspot en eerder zat je bij...? Even voor mijn understanding, je hebt dus wel kunnen importeren maar enkel op post-datum, geen categorieen of titels?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hetty, ik heb je even een bericht ingesproken op Insta. Mijn blog was altijd al bij blogger. Ik had een 'speciale template' laten maken. Maar daar bleken vrijwel onleesbare lettertypes bij. Dus nu terug naar een standaard formaat. Mijn domeinnaam www.hetrijkewijf.nl is overgezet naar NewZenler. Reden dat vermelden van de link niet lukt in mijn blog.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wat ik nou hele dagen aan het doen ben nu ik niet meer werk

De vraag van vandaag Of ik mij niet verveel? Ehhh nou nee. Wat ik dan hele dagen doe nu ik niet meer werk? Nou dit dus. Zoveel mogelijk genieten.  Klussen :), breien, haken, schrijven, tekenen, koken, moestuinieren, lezen, cappuccino’s drinken met M.  Plannen maken, dingen bedenken, vrienden bezoeken en nog veel meer. Geniet van het leven, soms duurt het maar even. Bij de geboorte ploept er geen cellofaantje uit met handleiding en uiterste houdbaarheidsdatum.

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar šŸ’—  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

De laatste verhuizing?

Leeg nest In het Engels in de benaming volgens mij Empty Nesters. Nou dat zijn M. en ik dan sinds begin september. Onze dochter heeft een leuke studio gevonden om in te wonen. Met hulp van mijn ouders, hebben we al haar spullen in een dag verhuisd en geĆÆnstalleerd. Een groot gedeelte van haar 'uitzet' had ze al gekregen via mijn schoonouders. Na hun emigratie bleven er een strijkplank, strijkijzer, oventje, pannen etcetera over. Ook mijn ouders zijn verhuisd, dus daar waren ook voldoende spullen. Van mijn vriendin kreeg ze een mega televisie. Wel was er nog genoeg te kopen hoor. Denk aan  een bank een kledingkast tafel en stoelen salontafel tv kast Ze had zelf gespaard hiervoor. Maar wij hebben haar 'gesponsord' zodat ze alles helemaal naar haar wens kon inrichten. Even wennen M. en ik zijn natuurlijk al 6000 jaar  nouja, 22 jaren dan samen. Het werken vanuit huis maakt dat we vaak hele dagen (en nachten) in hetzelfde huis zijn. Gelukkig vinden we elkaar nog steeds leuk