Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 oktober 2021

Financieel Vrije Vrouw verkoopt haar kennis en ervaring

Op de valreep

Klinkt mooi hè, financieel vrije vrouw. Het is de bedrijfsnaam van Janneke vd Brink.

Uiteraard heb ik haar weg naar financiële vrijheid gevolgd de afgelopen jaren.

Ze heeft het slim aangepakt. Met interessante vormen van haar geld beleggen. Ze heeft wat grotere risico's genomen (mijn mening dan hè :))

Ik kocht net haar training voor 24.20 euro. Weet dus nog niet wat precies de inhoud is. Maar ze deelt sowieso veel van waarde via haar blogs, nieuwsbrieven en sociale media. De Masterclass was vanmorgen, daar kun je je niet meer voor aanmelden. Even ‘scrollen’ op haar pagina, dan kan je zien of de training die ze aanbiedt, jou aanspreekt.

Financieel vrij, maakt dat blij?

Ik zag wat vragen en opmerkingen naar aanleiding van mijn blogpost over mijn otslag. Daar kom ik zeker op terug. 

Over de training van Janneke. Die is nog tot en met 23:59u met korting te koop. Via deze link ga je rechtstreeks naar de betaalpagina. 

En ja, uiteraard maak ik gebruik van affiliate links :) Een van de leuke manieren om iets te promoten en daarvoor beloond te worden. Zoals altijd promoot ik alleen maar wat ik zelf ook gekocht heb.

Steenrijk, straatarm

Voor nu geen cursus kijken, maar lekker een tv programma. Dochter is thuis. Vanwege haar stage is ze nog maar af en toe thuis. Ze zit al op de bank, fleecedeken over. De poes op schoot. Dus ik ga ook lekker uitzending gemist kijken met man en kind. De houtkachel brandt en de kaarsen ook. Fijn zo een zondagavond met ons drie.

Would you like to comment?