woensdag 20 april 2016

Het 'recycle' wijf

Jaja, het is al weer woensdag. Dat breekt zo lekker de week. Morgen een middag met een lunch, training en borrel en dan is het bijna weekend. Vrijdagochtend nog twee uurtjes werken. Vrijdagmiddag komt ons nieuwe raam.
Dan is alles aan de voorkant van ons huis weer netjes, fris en fruitig en kunnen we plannen maken voor de voortuin.

Vandaag is onze nieuwe zinken dakgoot geplaatst. Van mijn vader begreep ik dat het oude zink nog wat oplevert qua geld, dus dat heeft M. opgeslagen. Nu nog de 'oude' trespa platen, verlichting en dakpannen terugplaatsen en dan is er weer wat afgerond.


Volgende week staat de rest van het dakkapel ter renovatie op de planning. Het huis wordt mooier en mooier. Helaas vertonen wij steeds meer rimpels en wallen vanwege al het geklus. Ach, hebben we zelf voor gekozen en is hopelijk tijdelijk. Ik sprak vandaag iemand die al 6 jaar aan het klussen is. 'Vroeger' heb ik altijd (bij mijn ouders thuis) in klushuizen gewoond. Gelukkig is alles bewoon- en leefbaar.


Maar even mijn Recyclix update. Zoals ik eerder in een blog aangaf, heb ik mij ingeschreven, gebruik gemaakt van de 20 euro bonus en zelf nog 105 euro geinvesteerd.
De eerste 6% heb ik bijgeschreven gekregen in mijn account en over een aantal dagen krijg ik mijn 8% over 125 euro bijgeschreven. (Kijk maar naar de bolletjes hieronder op de foto, 20 euro, 30 euro en 75 euro zijn bijna klaar met de cycle).Ik heb ook aangegeven dat er pas bij 20 euro uitbetaald kan worden en gaf in het vorige blogje mijn affiliate link. Een aantal lezers/lezeressen maakten daar gebruik van. Waarvoor dank. Dat maakt dat er nu 55 euro klaar staat voor uitbetaling. (Wanneer je op de foto klikt, wordt 'ie' vergroot).

Ik kan dus geld uit laten betalen. Dat ga ik ook doen. Niet alles hoor, want ik wil alleen testen hoe snel het gaat voor ik geld terug heb om mijn bankrekening. Tot op dit moment ben ik erg enthousiast* Uiteraard laat ik weten hoe snel ik het geld ontvang. 

*Let op, ik ben geen financieel expert, dus mocht je hier iets mee willen/doen, weet dat je risico neemt. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke verlies/schade of juist winst dan ook.

3 opmerkingen:

  1. Mooi om te lezen dat het je ook zo bevalt, ik ben dat zelf ook steeds meer geworden tijdens dat proces van de cycles.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmm.. misschien toch eens in verdiepen dan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, ik heb wat onderzoek gedaan naar Recyclix, zie hier. Ik ben erg benieuwd wat je er van vindt!

    BeantwoordenVerwijderen